vineri, 29 mai 2009

Meciurile nebune ale sezonului 2008/2009

Fiindca sunt de acord cu Radu Cosasu ca finala CL a fost doar OK, si nu o nebunie, iata care sunt meciurile cu adevarat nebune ale sezonului:
Liverpool - Arsenal 4-4
http://www.youtube.com/watch?v=-MWvDLRfUM4
si
Chelsea - Liverpool 4-4 (meci in semifinala CL !!!)
http://www.youtube.com/watch?v=G8RU8RVT880

Interesant e ca ambele meciuri s-au disputat in aceeasi luna (aprilie) si Liverpool a pierdut sansele la titlu in Premiership, respectiv CL in aceste meciuri.

Nu pot sa nu amintesc de Juve si iata 2 link-uri, unul pt victoria cu 4-2 impotriva lui Milan si altul cu golurile din grupele CL, mai ales golurile lui DP cu Real:
http://www.youtube.com/watch?v=dwoEpx0GwrA
si
http://www.youtube.com/watch?v=N5UM6ZZl30s&feature=related

Finala CL - ce inseamna un comentariu decent

Comentariul lui Radu Cosasu:
http://blogsport.gsp.ro/opinii/2009/05/28/o-finala-captivanta-nici-o-clipa-nebuna/

joi, 28 mai 2009

Finala CL

Am fost departe ! De aia nu sunt "om de fotbal" si nici nu castig la Pronosport.... nu le vad ! United a pierdut TOCMAI fiindca nu a avut mijloc. Restul vom mai discuta mai tarziu.....

miercuri, 27 mai 2009

Finala CL - pronostic

Merg pe United !

Pentru ca:
- au un mijloc extrem de puternic (si asta desi Park, Carrick, Fletcher, Nani nu spun mare lucru comparativ Xavi sau Iniesta)
- Barca are probleme cu accidentari si suspendari in aparare
- Barca e inevitabil sub presiunea media ca fiind "superechipa superofensiva a momentului"

marți, 26 mai 2009

Diego, Gomez si T.A.S.

M-am uitat periodic azi pe gsp.ro, curios fiind sa vad daca ia Poli cele 6 puncte inapoi, da tzeapa, cica se anunta peste vreo 10 zile. Si din cauza de T.A.S. am dat mai putina importanta la 2 mari transferuri: Diego la Juve si Gomez la Bayern. Ma rog, mari pentru mine, ca ma intereseaza direct. Transferurile au fost cam pe la 30 mil, Diego face banii si cred in el, dar Gomez.... nu's ce sa zic... acuma 3-4 ani cind l-a aruncat Trap in echipa, parea cam impiedicat si era un timid. Mi s-a parut lipsit de viitor, ceea ce confirma ca nu am ochi :-). Klose - Gomez suna OK, Olic e pe aproape, sa vedem unde merge Toni.

Greu de inteles...

.. e campionatul asta al Romaniei ! Daca te uiti numai la TV, pare ca Urziceni, Dinamo si Timisoara lupta pt titlu. Tot numai de la TV, Urziceni pare echipa care sta cel mai bine fizic la sfarsit de sezon, Timisoara cel mai prost fizic, iar Dinamo... despre Dinamo e greu de zis, au fost buni contra lui Rapid (nu se pune, Rapid sunt zero), contra lui Timisoara (dar nu si in primele 30 min) si au egalat relativ lejer contra lui Steaua (dar iar nu se pune, ca Steaua nu bate decat din greseala in sezonul asta).
Daca te uiti la program, pare ca Dinamo are avantaj, daca te uiti la clasament (in curand vin cele 6 puncte ale lui Poli inapoi), pare ca Poli poate decide tot duminica, contra Unirii
Dar... daca faci greseala sa asculti si citesti ce declara "oamenii de fotbal", atunci nu mai intelegi nimic ! Pai chiar asa: toate lumea zice ca Dinamo castiga, desi sunt (quasi) pe locul 3 acuma, iar Poli pare ca nu se bucura de cele 6 puncte primite inapoi ! Poli si Steaua zic ca vor ajuta pe Unirea, dar nimeni nu crede in Unirea ! Mai nou, Poli de fapt va lupta pe viata si pe moarte cu Unirea, ca sa ajute Dinamo, in timp ce Gigi il "inghite" pe Bucsaru si iaca Steaua is back in CL !
Cel si cel mai jalnic mi se pare faptul ca nici una din cele 3 potentiale campioane nu au stadion de CL !!!! Dar in schimb suntem foarte tari la declaratii alambicate, care fie "pune presiune pe adversar", fie "reduc presiunea de pe umerii baietilor", fie "influenteaza arbitrii/comisii/media/etc"