miercuri, 10 iunie 2009

Minusculul Copos

Ma simt mandru ca am ales acelasi subiect ca si Tolontan inainte etapei decisive: Copos, vezi http://www.tolo.ro/2009/06/10/logica-lui-copos/

marți, 9 iunie 2009

Ultima etapa la radio

Mi-e greu sa cred ca Steaua e capabila sa bata la Urziceni, e pur si simplu o echipa slaba ! Unirea va juca probabil foarte prudent, iar ambele vor asculta ce se intampla la Brasov si in Giulesti. La fel va face si Poli si foarte probabil va pierde la Brasov: am ascultat un interviu cu Iancu si a zis clar ca locul 2 e o povara, ar compromite sezonul viitor. Curios, Platini a facut revolutie ca sa dea mai mult spatiu echipelor din tarile mai "mici" si cand colo ia te uita cum echipele alea evita "pe fata" barajele din iulie in CL.
In concluzie, ii vad cu ochii mintii pe un Bucsaru, un Iancu, un Gigi B, un Vasile T cum se consuma, cu ochii la meciul de pe teren si cu auzul pe radio, sperand ca ai lor sa bata si ailalti sa piarda. In tot acest timp, un jalnic zgarcit pre nume Georges va face acelasi lucru ( adica ochi/urechi), dar va dori aprig ca Iasiul sa nu se predea si poate, poate sa incurce Rapidul... da, chiar asa, Rapidul, echipa lui.... fiindca el, minisculul om care este Georges, doreste din suflet sa nu plateasca prima de EuroLeague la amaritii aia de jucatori. Din pacate pentru el, Iasiul se va preda si Mafteii lui vor lupta, asa ca in final va plati... desigur, mai tarziu si, daca se poate, nu toti banii o data !