joi, 18 februarie 2010

Massimo Moratti - 15 ani de realizari la "cirma" lui Inter

Desigur ca titlul se vrea glumet, prin aluzia pre-1989 la "cirma", dar mai ales prin folosirea cuvantului "realizari".
Din lunga lista de decizii, sa zicem, "nefericite", aici tot articolul din Gazzeta :
  • l-a dat la Milan pe Pirlo pentru Guglielminpietro (cine ?) si pe Seedorf pentru Coco (cine ?)
  • a tinut neaparat sa il faca pe Recoba (cine ?) faimos prin ceva, si anume dandu-i salariul cel mai mare in Europa la acea vreme
  • a schimbat 12 antrenori, reusind performanta sa il faca pana si pe Lippi sa apara incompetent
  • l-a vandut dupa numai un sezon la Roberto Carlos la Real,  "simtind" lipsa de valoare a celui ce urma sa fie cel mai bun fundas stanga din lume vreme de vreo 5-6 ani dupa transfer - my personal best !
Bilantul e simplu: 560 de milioane investite in transferuri, mai nimic ca titluri si culmea umilintei atinsa in 2006: s-a bucurat cand a luat titlul la "masa verde" in urma scandalului Moggi, desi Inter terminase pe locul 3, la un zilion de puncte in urma lui Milan si Juve.
Presidente, numai cu tine la conducerea lui Inter putem noi, fanii lui Juve, sa avem garantia ca Inter ramane o echipa de looseri !

luni, 15 februarie 2010

Juventus - Genoa 3-2

Desigur ca legenda urbana "Juve e ajutata de arbitrii" e refolosita, din cauza penalty-ului de la golul 3. Da, grecul ala cu nume ciudat l-a faultat pe Alex in afara careului. Da, a fost fault, fie si din imprudenta, tot fault se cheama. Nu, Juve nu a meritat in mod deosebit sa castige. Da, Juve se chinuie si in noua asezare 3-4-1-2. Pana la coada, totul a fost decis de 3 faze: gafa lui Buffon, penalty-ul, dar mai ales faza golului 2, unde Alex a fost exemplar, priviti si admirati  recuperarea lui aproape disperata, calcaiul genial al lui Diego si finalizarea de mare campion. Si la final, vestile bune: Juve a castigat traditionalul turneu Primavera de la Viareggio ... a 5-a oara in ultimele 10 editii !

duminică, 14 februarie 2010

Noul capitan e la fel ca vechiul capitan

Wow, cat de nashpa !  Rio Ferdinand, sot si tata model, cel care spala rusinea numita John Terry, face exact aceleasi lucruri ca si diabolicul John, conform articolului din The Daily Mail. Acuma sigur ca Rio ramane capitan, fiindca aventura asta nu se pune - omul era in versiunea extinsa a petrecerii burlacilor in Israel.... acuma Rio petrece serile numai la biblioteca de langa Old Trafford !