joi, 9 iulie 2009

Lectie de economie aplicata pentru ANAF

Sincer, nu stiu exact ce e in saptele acronimului asta, da pare o institutie a statului. Adica interesata sa adune bani la buget. Din ce povesteste oierul de Gigi la GSPTV, el s-a dus la astia si le-a zis-o in fata, adica cum va fenta el plata impozitelor daca ANAF astia cer prea mult TVA din transferuri (ca parca asta e tema controversei ANAF - "oamenii de fotbal"). Incredibil, dar adevarat, Gigi B spune clar cum jucatorul poate fi platit de o firma prietena, pentru asa-numitele drepturi de imagine, in timp ce clubul va demonstra ca nu poate plati salariul din contract fiindca nu are bani. Si nu are bani fiindca patronu' nu mai vrea sa dea bani, nu ca nu ar avea. Raman intrebari retorice, cum ar fi "pentru ce imagine merita bani un Lovin sau un Maftei ?". Si baiatul cu tunsoare questionable de la GSPTV nu zice nimic de genul: "Stati asa Dl Gigi, dar asta e evaziune fiscala !". Dar ce ma mir de el, cand ala de la ANAF nu zice asta !

luni, 6 iulie 2009

CR9 a aterizat !

Adica cat de ciudati sunt fanii astia ai lui Real, de au venit 70-80 mii la prezentarea lu mitocanu asta portughez ? Neinteleasa e firea microbistului de Madrid si putini (in afara, fireste, de prof. Florentino Perez) o inteleg ! Pariem ca daca merge nashpa echipa, prin aprilie nu vin atatia la meciuri ?

duminică, 5 iulie 2009

Ultimele 30 de minute

Revad Wolfsburg - Bayern - un dezastru pt Bayern, au pierdut 1-5, ultimul gol (Grafite calcai ) fiind o culme a umilintei. Ce ma uimeste e cat de importante sunt detaliile si conjuncturile intr-un joc: meciul a fost perfect echilibrat 63 de minute, chiar Bayern domina un pic. Urmeaza greseli individuale sau colective (de pozitionare) in defensiva si in 15 minute meciul e gata, tot ce s-a intamplat in prima ora se sterge si raman erorile. Mai ramane un singur lucru: ca adversarul sa fie capabil sa profite de erori.