duminică, 14 iunie 2009

Comentatorii TV si antrenorii

Astea ar fi cele 2 extreme ale Ligii I, comentatorii sunt partea cea mai profesionista din media, iar antrenorii - partea cea mai amatoristica.
Gsp.tv a insemnat o mare cotitura in media, fiind o televiziune exclusiv de fotbal. Pentru ca au transmis atit de multe meciuri din fiecare etapa, au fost nevoiti sa aduca la microfon multe nume noi, unii provenind din presa scrisa. Si astia sunt mai "rai", mai "muscatori", mai putin "pacifisti", fata de comentatorul de tip vechi, gen Topescu.
Antrenorii au fost si sunt slabi, amatori, nescoliti, carpe in fata patronilor, cu mici exceptii. Ma intreb sincer daca Dan e chiar un mare antrenor pentru Chelsea sau e doar stralucitor in comparatie cu concurenta. Imi aduc aminte de meciul Stelei la Munchen, unde am avut sansa sa vad live cat de slab antrenor e Munteanu: greseli de asezare, incapacitatea sa intelegi schemele adversarului si sa le contracarezi. In schimb, s-a agitat inutil si penibil pe margine, de parca jucatorii intelegeau ce le striga. Si Dorinle face figura de antrenor "tanar si cu experienta in Germania, de viitor".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu